Huis kopen in Hoofddorp

Makelaar in Hoofddorp

Makelaarskantoor in Hoofddorp

Huis kopen of verkopen? Kies dé ervaren makelaar in Hoofddorp!

Van Groenigen Makelaardij is thuis in de Haarlemmermeer: o.a. Badhoevedorp, Hoofddorp, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Vijfhuizen, Zwaanshoek en Zwanenburg

perceel

Huis verkopen

U overweegt uw huis te verkopen? Maak een vrijblijvende afspraak met Van Groenigen Makelaardij. De makelaar met al 50 jaar kennis van de woningmarkt in Hoofddorp, Nieuw-Vennep e.o.

Lees meer

house

Huis kopen

Een huis kopen doet u niet iedere dag, het is een spannend en emotioneel proces. Een eigen makelaar kan dan een uitkomst zijn. Het inschakelen van een aankoopmakelaar...

Lees meer

note

Taxaties

Heeft u een taxatierapport van een huis of bedrijfspand nodig? Van Groenigen Makelaardij, NVM-makelaarskantoor, is thuis in Hoofddorp, Nieuw-Vennep / regio Haarlemmer-meer e.o.

Lees meer

Nieuwste aanbod

Valeta 7 2152 TK Nieuw-Vennep
161m² 3 € 789.000 k.k.
Etta Palmstraat 56 2135 LG Hoofddorp
109m² 4 € 350.000 k.k.
Brouwersdam 62 2134 WZ Hoofddorp
194m² 5 € 945.000 k.k.
Andelhof 3 2134 CZ Hoofddorp
144m² 4 € 775.000 k.k.
De Vleyen 63 2134 ZC Hoofddorp
234m² 5 € 745.000 k.k.

Recent verkocht

Verkocht De Gelderstraat 2 2131 WZ Hoofddorp
94m² 3 € 375.000 k.k.
Verkocht Mosselplaat 38 2134 WG Hoofddorp
136m² 3 € 465.000 k.k.
Verkocht Banckspolder 3 2134 ZK Hoofddorp
115m² 4 € 360.000 k.k.
Verkocht Belvedere 78 2134 BS Hoofddorp
47m² 1 € 225.000 k.k.
Verkocht Rijshornstraat 114 1435 HJ Rijsenhout
264m² 5 € 995.000 k.k.

Klantbeoordelingen

Verkoop
0,0
0 reviews
+

Makelaarskantoor Van Groenigen, thuis in de Haarlemmermeer!

Van Groenigen Makelaardij bevindt zich al meer dan 50 jaar aan de Hoofdweg in Hoofddorp. Door onze jarenlange ervaring in Hoofddorp, Nieuw-Vennep / regio Haarlemmermeer hebben we bijzonder veel kennis van de regionale woningmarkt.

We zijn gespecialiseerd in woningmakelaardij, bedrijfshuisvesting en taxaties. Daarnaast houden we ons bezig met nieuwbouwprojecten. Van Groenigen Makelaardij is een NVM-makelaar en verricht al meer dan 50 jaar de verkoop, aankoop, verhuur en taxatie van huizen! Kies voor dé ervaren makelaar. Ons aanbod staat zowel op deze site (aanbod) als op Funda.

Lees meerContact opnemen

 

Huis kopen 

Een relatief rustige plek, middenin de Randstad, vlakbij Amsterdam. Voor velen is dit een belangrijke reden om een makelaar uit Hoofddorp in te schakelen. De rust in combinatie met de voordelige huizenprijzen maken Hoofddorp een aantrekkelijk alternatief voor wonen in de hoofdstad. U woont in een dorp, maar ervaart, wanneer u dit wilt, ook de hectiek van het op een steenworp afstand gelegen Amsterdam. En wilt u op vakantie, dan kunt u op de fiets naar Schiphol. Dus wilt u een huis kopen in Hoofddorp? Schakel dan de hulp in van onze makelaar uit Hoofddorp! 

Zeer geschikt voor kinderen

Als makelaar in Hoofddorp horen we ook regelmatig dat de kinderen ook vaak een belangrijke rol spelen bij de keuze voor Hoofddorp als nieuwe woonplaats. Er is een groot aanbod aan scholen, de omgeving is veilig en er is voldoende natuur om buiten te spelen.

Hoofddorp Winkelstad

Verder staat Hoofddorp bekend om het ruime winkelaanbod. Er is een groot overdekt winkelcentrum, waar alle grote ketens te vinden zijn die u ook in Amsterdam of Haarlem tegenkomt. Daarbij beschikt iedere wijk over een eigen klein winkelcentrum, waardoor de supermarkt of de drogist altijd dichtbij is. Ook voor een hapje of een drankje kunt u overal terecht: Hoofddorp kent vele restaurants en terrassen.

Hulp inschakelen van een makelaarskantoor uit Hoofddorp

Het volgende zeggen we niet omdat wij nu eenmaal ons brood verdienen met ons werk als makelaar in Hoofddorp, maar wel omdat we weten dat het u een hoop geld kan schelen. Daarom: kies er altijd voor om een makelaar in Hoofddorp in te schakelen wanneer u op zoek gaat naar een nieuw huis. De verkopende partij heeft namelijk ook een (verkoop)makelaar in de arm genomen en deze behartigt uitsluitend hun belangen. Een aankoopmakelaar beschermt u tegen het nemen van overhaaste beslissingen en voorkomt dat u na aankoop voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Makelaarskantoor Hoofddorp

 

Uw aankoopmakelaar in Hoofddorp bepaalt de realistische waarde van de woning(en) die u op het oog heeft en wijst u daarbij op de eventuele verborgen gebreken. We helpen u met een biedstrategie en bouwen de benodigde voorbehouden in, wanneer u besluit een voorlopig koopcontract te kopen. Indien gewenst kan een makelaar in Hoofddorp vanzelfsprekend ook actief voor u op zoek gaan naar geschikte woonruimte, maar in de praktijk heeft u uw droomwoning vaak al zelf gevonden via Funda of soortgelijke sites.

Waarom kiezen voor Van Groenigen makelaardij?

Dan is het natuurlijk nog de vraag: voor welke makelaar uit Hoofddorp moet ik kiezen? Welnu: iedere makelaar zal aangeven dat hij er uitsluitend voor u is en dat is ook het geval. Dat wil alleen niet zeggen dat ook iedere makelaar uit Hoofddorp of omstreken uw belangen ook even goed kan behartigen. Het spel van bieden en onderhandelen vereist kennis van de markt en een professionele houding. Wij houden ons hier al meer dan een halve eeuw mee bezig en weten zodoende als geen ander hoe we u zo voordelig mogelijk aan uw droomhuis kunnen helpen.

Een afspraak maken met dé ervaren makelaar in Hoofddorp?

Heeft u vragen over bijvoorbeeld een taxatie in Hoofddorp, een bepaalde woning of het kopen van een woning in het algemeen? Ook als u uw huis wil verkopen in Hoofddorp of omgeving bent u bij ons aan het goede adres. Maakt u dan vrijblijvend een afspraak door te bellen naar 023-5612341 of te mailen naar info@vangroenigen.nl. Met Van Groenigen als makelaar in Hoofddorp bent u zeker van de beste prijs voor de woning van uw dromen.

×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen