Makelaar Hoofddorp

Je wilt je huis verkopen of een huis kopen?

Kwaliteit is ons speerpunt. Makelaar Van Groenigen uit Hoofddorp staat voor je klaar!

  • Wij zijn een allround NVM makelaarskantoor met een professioneel team
  • Onze specialisten staan klaar voor het verkopen, kopen, taxeren en verhuren van je huis of bedrijfsmatig onroerend goed. Voor een snelle verkoop plaatst Van Groenigen Makelaardij jouw huis of bedrijfspand op Funda, deze site en in zoekopdrachten. Tevens krijg je bij de verkoop van jouw huis een eigen unieke website van je adres.
  • Wij hebben meer dan 50 jaar kennis van de woningmarkt en hebben een groot woningaanbod.
  • Wij zijn thuis in de regio Haarlemmermeer: o.a. in Badhoevedorp, Hoofddorp, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Vijfhuizen, Zwaanshoek en Zwanenburg.
  • Je kunt binnen 24 uur een woning bezichtigen!
  • Wij zijn heel flexibel en kunnen makkelijk schakelen.
  • Bij verkoopplannen komen wij graag bij je langs voor een uitgebreid intakegesprek inclusief waardebepaling (gratis).
  • Bekijk eventueel ons verkoop-stappenplan.

Kortom: wij luisteren naar jouw wensen, denken met je mee en geven antwoord op je vragen. Kwaliteit is heel belangrijk. Wij ontzorgen onze klanten en houden ons aan de gemaakte afspraken. Wij zijn Van Groenigen Makelaardij.

Wil je meer informatie over onze diensten?

› BEKIJK ALLE DIENSTEN

Huis verkopen

Je overweegt je huis te verkopen? Maak een afspraak met makelaar Van Groenigen. Meer dan 50 jaar kennis van de woningmarkt Hoofddorp e.o.

Lees meer

Huis kopen

Een huis kopen? Wij zijn thuis in Hoofddorp, Nieuw-Vennep / Haarlemmermeer e.o. Wij begeleiden je graag goed met de gehele aankoop.

Lees meer

Taxaties

Heb je een taxatierapport nodig? Van Groenigen Makelaardij is aangesloten bij het NWWI (en natuurlijk de NVM).

Lees meer

Uitgelicht

Koegrasstraat 13 € 305.000 k.k.

Nieuwste aanbod

Nieuw
Koegrasstraat 13
€ 305.000 k.k.
Spieringweg 560
€ 645.000 k.k.

Recent verkocht

Verkocht
Raadhuislaan 26
€ 597.500 k.k.
Verkocht
IJburglaan 528
€ 795.000 k.k.

Makelaar Hoofddorp

Op zoek naar een betrouwbare makelaar in Hoofddorp, die uitsluitend uw belangen behartigt? Het ervaren makelaarskantoor Van Groenigen is u graag van dienst. Reeds 50 jaar helpen wij woningzoekers in de regio Haarlemmermeer aan hun droomhuis. Plan dus gauw een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om uw wensen in kaart te brengen en uw mogelijkheden te bespreken.

Een huis kopen in Hoofddorp

Een relatief rustige plek, middenin de Randstad, vlakbij Amsterdam. Voor velen is dit een belangrijke reden om een makelaar uit Hoofddorp in te schakelen. De rust in combinatie met de voordelige huizenprijzen maken Hoofddorp een aantrekkelijk alternatief voor wonen in de hoofdstad. U woont in een dorp, maar ervaart, wanneer u dit wilt, ook de hectiek van het op een steenworp afstand gelegen Amsterdam. En wilt u op vakantie, dan kunt u op de fiets naar Schiphol.

Zeer geschikt voor kinderen

Als makelaar in Hoofddorp horen we ook regelmatig dat de kinderen ook vaak een belangrijke rol spelen bij de keuze voor Hoofddorp als nieuwe woonplaats. Er is een groot aanbod aan scholen, de omgeving is veilig en er is voldoende natuur om buiten te spelen.

Hoofddorp Winkelstad

Verder staat Hoofddorp bekend om het ruime winkelaanbod. Er is een groot overdekt winkelcentrum, waar alle grote ketens te vinden zijn die u ook in Amsterdam of Haarlem tegenkomt. Daarbij beschikt iedere wijk over een eigen klein winkelcentrum, waardoor de supermarkt of de drogist altijd dichtbij is. Ook voor een hapje of een drankje kunt u overal terecht: Hoofddorp kent vele restaurants en terrassen.

Hulp inschakelen van een makelaar uit Hoofddorp

Het volgende zeggen we niet omdat wij nu eenmaal ons brood verdienen met ons werk als makelaar in Hoofddorp, maar wel omdat we weten dat het u een hoop geld kan schelen. Daarom: kies er altijd voor om een makelaar in Hoofddorp in te schakelen wanneer u op zoek gaat naar een nieuw huis. De verkopende partij heeft namelijk ook een (verkoop)makelaar in de arm genomen en deze behartigt uitsluitend hun belangen. Een aankoopmakelaar beschermt u tegen het nemen van overhaaste beslissingen en voorkomt dat u na aankoop voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Uw aankoopmakelaar in Hoofddorp bepaalt de realistische waarde van de woning(en) die u op het oog heeft en wijst u daarbij op de eventuele verborgen gebreken. We helpen u met een biedstrategie en bouwen de benodigde voorbehouden in, wanneer u besluit een voorlopig koopcontract te kopen. Indien gewenst kan een makelaar in Hoofddorp vanzelfsprekend ook actief voor u op zoek gaan naar geschikte woonruimte, maar in de praktijk heeft u uw droomwoning vaak al zelf gevonden via Funda of soortgelijke sites.

Waarom kiezen voor Van Groenigen makelaardij?

Dan is het natuurlijk nog de vraag: voor welke makelaar uit Hoofddorp moet ik kiezen? Welnu: iedere makelaar zal aangeven dat hij er uitsluitend voor u is en dat is ook het geval. Dat wil alleen niet zeggen dat ook iedere makelaar uit Hoofddorp of omstreken uw belangen ook even goed kan behartigen. Het spel van bieden en onderhandelen vereist kennis van de markt en een professionele houding. Wij houden ons hier al meer dan een halve eeuw mee bezig en weten zodoende als geen ander hoe we u zo voordelig mogelijk aan uw droomhuis kunnen helpen.

Een afspraak maken?

Heeft u vragen over een bepaalde woning of het kopen van een woning in het algemeen? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak door te bellen naar 023-5612341 of te mailen naar info@vangroenigen.nl. Met Van Groenigen als makelaar in Hoofddorp bent u zeker van de beste prijs voor de woning van uw dromen.

Funda reviews

9,0
Gemiddeld

afspraken konden vlot ingepland worden en werden ook na gekomen hier heb ik zowel als koper maar ook verkoper goede ervaring in

02-01-2020 — Een funda gebruiker