makelaar hoofddorp

Kwaliteit is ons speerpunt

U wilt een huis kopen of verkopen? Dat is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Meestal is de aanleiding positief, maar het komt ook voor dat scheidingen of financiële problemen een rol spelen. Hoe dan ook: wij staan voor u klaar!

  • Met kennis van de regionale markt. Wij zijn thuis in de Haarlemmermeer!
  • Door een uitgebreid intakegesprek met waardebepaling (gratis) bij u thuis.
  • Via ons verkoop-stappenplan.
  • Wij zijn zeer allround. We verzorgen de aankoop, verkoop en verhuur van woningen. Daarnaast doen we taxaties, bedrijfsmatig onroerend goed, nieuwbouwprojecten en advisering.
  • We hebben een professioneel team met specialisten.
  • U kunt binnen 24 uur een woning bezichtigen!
  • We zijn heel flexibel en kunnen makkelijk schakelen.

Kortom: wij luisteren naar uw wensen, we denken met u mee en geven antwoord op uw vragen. Kwaliteit is heel belangrijk. Wij ontzorgen onze klanten en houden ons aan de gemaakte afspraken.

Wilt u meer informatie over onze diensten?

› BEKIJK ALLE DIENSTEN

VERKOOP

In het geval u overweegt uw woning te gaan verkopen adviseren wij u dan ook om een vrijblijvende afspraak met een van onze makelaars ...

LEES MEER

AANKOOP

Het blijft opvallend dat veel kopers van woningen zich niet of onvoldoende bewust zijn van de rol van een verkopend makelaar.

LEES MEER

TAXATIES

Onze makelaars kunnen u daarbij snel en deskundig van dienst zijn. Wij kunnen normaal gesproken op zeer korte termijn een taxatie uitvoeren...

LEES MEER

Nieuwste aanbod

Nieuw
Schweitzerstraat 9
€ 275.000 k.k.
Nieuw
Maria Rutgerslaan 3
€ 240.000 k.k.

Recent verkocht

Verkocht
Bennebroekerdijk 148
€ 1.195.000 k.k.

FUNDA REVIEWS

8,8
Gemiddeld

De adviezen van de makelaar zijn gebaseerd op zijn deskundigheid, langdurige ervaring en kennis van zaken. De medewerkers van het kantoor zijn vriendelijk. Gedurende het gehele verkoopproces voelde de begeleiding optimaal.

21-06-2017 — Dhr. Lok