Huis kopen in Hoofddorp

Makelaar in Hoofddorp

Makelaarskantoor in Hoofddorp

Huis kopen of verkopen? Kies dé ervaren makelaar in Hoofddorp!

Van Groenigen Makelaardij is thuis in de Haarlemmermeer: o.a. Badhoevedorp, Hoofddorp, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Vijfhuizen, Zwaanshoek en Zwanenburg

perceel

Huis verkopen

U overweegt uw huis te verkopen? Maak een vrijblijvende afspraak met Van Groenigen Makelaardij. De makelaar met al 50 jaar kennis van de woningmarkt in Hoofddorp, Nieuw-Vennep e.o.

Lees meer

house

Huis kopen

Een huis kopen doet u niet iedere dag, het is een spannend en emotioneel proces. Een eigen makelaar kan dan een uitkomst zijn. Het inschakelen van een aankoopmakelaar...

Lees meer

note

Taxaties

Heeft u een taxatierapport van een huis of bedrijfspand nodig? Van Groenigen Makelaardij, NVM-makelaarskantoor, is thuis in Hoofddorp, Nieuw-Vennep / regio Haarlemmer-meer e.o.

Lees meer

Nieuwste aanbod

Brouwersstraat 125 2013 WK Haarlem
83m² 2 € 400.000 k.k.
Spieringweg 734 2136 LJ Zwaanshoek
327m² 7 € 1.575.000 k.k.
Hoofdweg 113 1175 KM Lijnden
208m² 4 € 1.095.000 k.k.
Brouwersdam 62 2134 WZ Hoofddorp
194m² 5 € 945.000 k.k.
De Vleyen 63 2134 ZC Hoofddorp
234m² 5 € 745.000 k.k.

Recent verkocht

Verkocht Etta Palmstraat 56 2135 LG Hoofddorp
109m² 4 € 350.000 k.k.
Verkocht Horstermeerstraat 14 2131 DN Hoofddorp
60m² 1 € 200.000 k.k.
Verkocht Johan Wagenaarlaan 10 2132 KE Hoofddorp
133m² 4 € 375.000 k.k.
Verkocht Matthijs Sterklaan 6 1161 VZ Zwanenburg
143m² 6 € 475.000 k.k.
Verkocht Vuurboetsduin 73 2134 XP Hoofddorp
166m² 4 € 650.000 k.k.

Klantbeoordelingen

Prettige mensen, echter, ik had afgesproken dat ik maar door 1 persoon begeleid wilde worden en dat werd ook toegezegd maar ik ben uiteindelijk door zo’n beetje al het personeel benaderd. Toch is de woning zeer snel verkocht.

19-06-2020 — Een funda gebruiker

Het contact met makelaardij Van Groenigen was vakkundig, vriendelijk, en heel prettig. Zowel van de makelaar als van de andere medewerkers. Van A tot Z werd alles geregeld voor ons nergens omkijken naar gehad. WIJ zijn een zeer tevreden klant.

06-06-2020 — Een funda gebruiker

Ook wij kennen van Groenigen al wat langer ivm. eerdere verkoop. De ervaring met de service v. d makelaars was erg prettig en meedenkend. Door Corona crisis liep niet alles soepel, maar steeds netjes gecommuniceerd. Zeer tevreden over Bart en Eva en hun team.

26-05-2020 — Een funda gebruiker

Wij kennen Van Groenigen Makelaardij al langer vanwege een eerdere verkoop. Wij ervaring de benadering en de service van de makelaars en medewerkers van dit kantoor als zeer prettig, behulpzaam en meedenkend. Ondanks de Corona crisis, waarbij sommige dingen niet helemaal soepel verliepen, werd er steeds netjes en vriendelijk gereageerd zonder drammerig of opdringerig te zijn. Wij zijn zeer tevreden over Van Groenigen Makelaardij en hun medewerkers.

23-05-2020 — Dhr. De heer P.T. Lowies

Wij zijn leken hier in en elke vraag die wij stelden was niet te veel voor jullie Alles werd erg duidelijk uitgelegd. Hier voor nog onze dank

20-05-2020 — Mevr. van Andel
Verkoop
8,9
151 reviews
+

Makelaarskantoor Van Groenigen, thuis in de Haarlemmermeer!

Van Groenigen Makelaardij bevindt zich al meer dan 50 jaar aan de Hoofdweg in Hoofddorp. Door onze jarenlange ervaring in Hoofddorp, Nieuw-Vennep / regio Haarlemmermeer hebben we bijzonder veel kennis van de regionale woningmarkt.

We zijn gespecialiseerd in woningmakelaardij, bedrijfshuisvesting en taxaties. Daarnaast houden we ons bezig met nieuwbouwprojecten. Van Groenigen Makelaardij is een NVM-makelaar en verricht al meer dan 50 jaar de verkoop, aankoop, verhuur en taxatie van huizen! Kies voor dé ervaren makelaar. Ons aanbod staat zowel op deze site (aanbod) als op Funda.

Lees meerContact opnemen

 

Huis kopen 

Een relatief rustige plek, middenin de Randstad, vlakbij Amsterdam. Voor velen is dit een belangrijke reden om een makelaar uit Hoofddorp in te schakelen. De rust in combinatie met de voordelige huizenprijzen maken Hoofddorp een aantrekkelijk alternatief voor wonen in de hoofdstad. U woont in een dorp, maar ervaart, wanneer u dit wilt, ook de hectiek van het op een steenworp afstand gelegen Amsterdam. En wilt u op vakantie, dan kunt u op de fiets naar Schiphol. Dus wilt u een huis kopen in Hoofddorp? Schakel dan de hulp in van onze makelaar uit Hoofddorp! 

Zeer geschikt voor kinderen

Als makelaar in Hoofddorp horen we ook regelmatig dat de kinderen ook vaak een belangrijke rol spelen bij de keuze voor Hoofddorp als nieuwe woonplaats. Er is een groot aanbod aan scholen, de omgeving is veilig en er is voldoende natuur om buiten te spelen.

Hoofddorp Winkelstad

Verder staat Hoofddorp bekend om het ruime winkelaanbod. Er is een groot overdekt winkelcentrum, waar alle grote ketens te vinden zijn die u ook in Amsterdam of Haarlem tegenkomt. Daarbij beschikt iedere wijk over een eigen klein winkelcentrum, waardoor de supermarkt of de drogist altijd dichtbij is. Ook voor een hapje of een drankje kunt u overal terecht: Hoofddorp kent vele restaurants en terrassen.

Hulp inschakelen van een makelaarskantoor uit Hoofddorp

Het volgende zeggen we niet omdat wij nu eenmaal ons brood verdienen met ons werk als makelaar in Hoofddorp, maar wel omdat we weten dat het u een hoop geld kan schelen. Daarom: kies er altijd voor om een makelaar in Hoofddorp in te schakelen wanneer u op zoek gaat naar een nieuw huis. De verkopende partij heeft namelijk ook een (verkoop)makelaar in de arm genomen en deze behartigt uitsluitend hun belangen. Een aankoopmakelaar beschermt u tegen het nemen van overhaaste beslissingen en voorkomt dat u na aankoop voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Makelaarskantoor Hoofddorp

 

Uw aankoopmakelaar in Hoofddorp bepaalt de realistische waarde van de woning(en) die u op het oog heeft en wijst u daarbij op de eventuele verborgen gebreken. We helpen u met een biedstrategie en bouwen de benodigde voorbehouden in, wanneer u besluit een voorlopig koopcontract te kopen. Indien gewenst kan een makelaar in Hoofddorp vanzelfsprekend ook actief voor u op zoek gaan naar geschikte woonruimte, maar in de praktijk heeft u uw droomwoning vaak al zelf gevonden via Funda of soortgelijke sites.

Waarom kiezen voor Van Groenigen makelaardij?

Dan is het natuurlijk nog de vraag: voor welke makelaar uit Hoofddorp moet ik kiezen? Welnu: iedere makelaar zal aangeven dat hij er uitsluitend voor u is en dat is ook het geval. Dat wil alleen niet zeggen dat ook iedere makelaar uit Hoofddorp of omstreken uw belangen ook even goed kan behartigen. Het spel van bieden en onderhandelen vereist kennis van de markt en een professionele houding. Wij houden ons hier al meer dan een halve eeuw mee bezig en weten zodoende als geen ander hoe we u zo voordelig mogelijk aan uw droomhuis kunnen helpen.

Een afspraak maken met dé ervaren makelaar in Hoofddorp?

Heeft u vragen over bijvoorbeeld een taxatie in Hoofddorp, een bepaalde woning of het kopen van een woning in het algemeen? Ook als u uw huis wil verkopen in Hoofddorp of omgeving bent u bij ons aan het goede adres. Maakt u dan vrijblijvend een afspraak door te bellen naar 023-5612341 of te mailen naar info@vangroenigen.nl. Met Van Groenigen als makelaar in Hoofddorp bent u zeker van de beste prijs voor de woning van uw dromen.

×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen