Huis verkopen in Hoofddorp

Onder de rook van Schiphol, heb je jouw besluit genomen: je gaat jouw huis in Hoofddorp verkopen. Het is tijd voor een nieuw avontuur. Een nieuwe fase in het leven. Een nieuwe woning. Wat jouw wensen ook zijn: de specialisten van Van Groenigen Makelaardij helpen jou graag. Zo kun jij je met een positieve blik focussen op de toekomst. Interesse om jouw huis te verkopen in Hoofddorp? Neem vandaag nog contact met ons op!

Onze methode

Weten waar je aan toe bent. Dat vinden wij bij het verkopen van een huis in Hoofddorp zeer belangrijk. Daarom werken de makelaars van Van Groenigen Makelaardij altijd volgens een vast stramien. Zowel bij het te koop zetten als bij de fase erna. Wil je jouw woning van de hand doen? Dan komt één van onze verkoopmakelaars voor een vrijblijvend gesprek bij jouw thuis. We bespreken jouw wensen en geven op basis hiervan ons advies. Hoe zouden wij het verkopen van jouw huis in Hoofddorp aanpakken? Bij akkoord gaan wij tot actie over. Doordat wij snel handelen, staat je woning binnen de kortste keren online. Ook zullen wij deze via andere kanalen aanbieden. Dienen er zich geïnteresseerden aan? Dan plannen wij een bezichtiging bij jou in. Wanneer er vervolgens een bod wordt uitgebracht, staan wij je tijdens de onderhandelingen bij. Zo is het verkopen van jouw huis in Hoofddorp altijd een rendabele onderneming. Ook voor een taxatie in Hoofddorp bent je bij ons aan het goede adres. 

De diensten van Van Groeningen Makelaardij

Als NVM-makelaar beweegt Van Groeningen Makelaardij zich al tientallen jaren op de regionale huizenmarkt van Noord Holland. Jaarlijks helpen wij vele inwoners hun huis te verkopen. Niet alleen in Hoofddorp, maar ook in de regio’s Nieuw-Vennep en Haarlemmermeer. Naast het verkopen van jouw huis in Hoofddorp, kunnen wij je als makelaar in Hoofddorp ook met andere zaken helpen, waaronder:

Huis kopen;

Taxaties;

Verhuur.

Jouw huis in Hoofddorp verkopen?

Het is tijd. Tijd voor de volgende stap in jouw leven. Je wilt groter - of misschien juist kleiner - gaan wonen. In een villa, een appartement of toch een aanleunwoning. Terwijl jij je op jouw toekomst richt, helpen wij je het verleden netjes af te sluiten. Onze specialisten in Hoofddorp helpen namelijk graag jouw huis te verkopen in Hoofddorp. Wil je hier meer over weten? Kom dan gerust bij ons langs. Je vindt ons aan de Hoofdweg 848C. Voor vragen kun je ons contactformulier gebruiken. Je kunt ook bellen naar 023-561234. Helpen wij jou straks jouw huis in Hoofddorp te verkopen?

Huis verkopen in Hoofddorp

Huis verkopen Hoofddorp

Maak kennis met het team van Van Groenigen Makelaardij

Bart Beukers envelope

Beëdigd makelaar/taxateur o.z. RMT/RT

‘Ik verlies nooit het belang van mijn klant uit het oog’

Bart is sinds 2006 mede-eigenaar van Van Groenigen Makelaardij. Hij is makelaar vanaf 1993. ‘Ik heb twee specialisaties’, vertelt hij. ‘Wonen en bedrijfsmatig vastgoed. Voor de nieuwbouwprojecten onderhoud ik de contacten met de projectontwikkelaars. Daarnaast doe ik de intakegesprekken bij klanten die hun woning willen verkopen en bij bedrijven die willen verkopen of verhuren. Dat vind ik het leukste onderdeel van mijn vak. Het is elke keer weer spannend. In het eerste gesprek dien je vooral een groot inlevingsvermogen te hebben en moet je goed aanvoelen wat de klant wil en wat zijn/haar beweegredenen zijn.’ Bart is flexibel, zakelijk/professioneel en eigenwijs. ‘Ik ben een dienstverlener pur sang en verlies nooit het belang van mijn klant uit het oog.’

Arlette Tullenaar envelope

Makelaar/taxateur o.z. RMT/RT

‘Van het onmogelijke, het mogelijke maken’

Makelaar/taxateur Arlette begon in januari 2008 als stagiair bij het makelaarskantoor. In juli 2008 kwam ze in vaste dienst. ‘Het positieve van dit bedrijf is, dat er iedere dag weer een fijne werksfeer heerst. We hebben een goede naam in de markt en die willen we allemaal houden. Het leukste onderdeel van mijn werk is ervoor te zorgen dat iedere klant tevreden is. Dus soms van het onmogelijke, het mogelijke maken.’ Arlette richt zich op verkoop, verhuur en nieuwbouw. ‘Met nieuwbouwwoningen is het de uitdaging om de geïnteresseerde alles over de woning te melden. Een woning is op dat moment niet tastbaar, dus het is noodzaak dat zij goed in hun hoofd krijgen hoe de woning eruit komt te zien.’ Arlette is de positieve spil binnen het bedrijf. ‘Ik blijf altijd kritisch en actief bezig om een verkoop/aankoop succesvol te maken.’

Eva Venema envelope

Assistent makelaar (ARMT)

Na mijn studie hotelmanagement ben ik spontaan het makelaarsvak ingerold waar ik inmiddels al ruim 14 jaar werkzaam ben binnen de Haarlemmermeersche-makelaardij. In 2006 begonnen als commercieel binnendienstmedewerkster en nu enkele jaren later doorgegroeid als spil in het makelaarsweb en volg ik de opleiding tot K-RMT makelaar. Mijn passie ligt bij de aankoop, verkoop en de nieuwbouw. De focus ligt dan ook bij het adviseren, meedenken en het ontzorgen van de (ver) kopers en ervoor te zorgen dat iedereen tevreden de deur (van zowel ons pand evenals de oude of nieuwe woning) uit loopt. Betrokkenheid, bereikbaarheid, positief, vrolijk en leergierig zijn de zaken welke van toepassing zijn op mij. Met dit geweldige Team bij Van Groenigen makelaardij hoop ik ervoor te zorgen dat iedere dag voor elke klant een feestje is!

Angie Siebelt envelope

Commercieel medewerker binnendienst

‘Het tevreden stellen van klanten geeft veel voldoening’

Goede communicatie en samenwerken als een hecht team, vindt secretaresse Angie heel belangrijk. ‘Ja, dit blijft een uitdaging’, knikt ze. Het tevreden stellen van de klanten staat voor haar bovenaan. ‘Dit geeft me veel voldoening.’ Ze werkt hier vanaf 2016 en heeft het heel erg naar haar zin. ‘Ik heb leuke collega’s, er is een gemoedelijke sfeer, iedereen wordt als gelijke behandeld, geen dag is hetzelfde en ik heb veel contact met veel verschillende mensen.’ Angie kan goed luisteren en is heel sociaal.

Klantbeoordelingen

Vanaf eerste contact tot laatste informatie, waren alle medewerkers van Van Groenigen makelaardij , altijd bereikbaar en snel met het beantwoorden van onze vragen. Top makelaar, niets dan lof

Ik ben goed geinformeerd en begeleid bij het verkopen van mijn huis. Ben heel tevreden met deze makelaar, ze zijn open en eerlijk.

We hebben een fijn intakegesprek met de makelaar Eva gehad, voelde direct vertrouwd aan. Duidelijke uitleg en goede communicatie bij de aankoop en verkoop van onze woning. We zijn blij dat we voor deze makelaar met dit team hebben gekozen. Het was een fijne ervaring, kan iedereen deze makelaar aanbevelen.

Soepel en professioneel!

De betrokkenheid en uitvoering zijn boven verwachting uitgevoerd. De medewerksters waren zeer professioneel en toonden betrokkenheid gedurende het gehele proces. Wij kunnen deze makelaar een ieder aanbevelen.!!

Verkoop
9.4
185 reviews

Wilt u eens kennis met ons maken?

Neem contact met ons op

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?