Over ons, Van Groenigen Makelaardij

Thuis in de Haarlemmermeer!

Van Groenigen Makelaardij bevindt zich al meer dan 50 jaar aan de Hoofdweg in Hoofddorp. Door onze jarenlange ervaring als makelaar in Hoofddorp, Nieuw-Vennep / regio Haarlemmermeer hebben we bijzonder veel kennis van de regionale woningmarkt.

We zijn gespecialiseerd in woningmakelaardij, bedrijfsmatig onroerend goed en taxaties. Daarnaast houden we ons bezig met nieuwbouwprojecten.

Van Groenigen Makelaardij is een NVM-makelaar en verricht al meer dan 50 jaar de verkoop, aankoop, verhuur en taxatie van huizen en bedrijfsmatig vastgoed! Kies voor dé ervaren makelaar. Ons aanbod staat zowel op deze site (aanbod) als op Funda en social media (Instagram en Facebook).

NVM

Onze makelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen.

Ons kantoor in Hoofddorp

Van Groenigen Makelaardij werkt met een team van 2 gecertificeerde makelaars, 1 assistent makelaar en 2 commercieel medewerkers. Wij zijn heel flexibel. Dat betekent onder meer dat we snel een afspraak kunnen inplannen. We streven ernaar je binnen 24 uur een woning te laten bezichtigen.

Van Groenigen Makelaardij Hoofddorp NVM makelaar

Maak kennis met Van Groenigen Makelaardij

Bart Beukers envelope

Beëdigd makelaar/taxateur o.z. RMT/RT

‘Ik verlies nooit het belang van mijn klant uit het oog’

Bart is sinds 2006 mede-eigenaar van Van Groenigen Makelaardij. Hij is makelaar vanaf 1993. ‘Ik heb twee specialisaties’, vertelt hij. ‘Wonen en bedrijfsmatig vastgoed. Voor de nieuwbouwprojecten onderhoud ik de contacten met de projectontwikkelaars. Daarnaast doe ik de intakegesprekken bij klanten die hun woning willen verkopen en bij bedrijven die willen verkopen of verhuren. Dat vind ik het leukste onderdeel van mijn vak. Het is elke keer weer spannend. In het eerste gesprek dien je vooral een groot inlevingsvermogen te hebben en moet je goed aanvoelen wat de klant wil en wat zijn/haar beweegredenen zijn.’ Bart is flexibel, zakelijk/professioneel en eigenwijs. ‘Ik ben een dienstverlener pur sang en verlies nooit het belang van mijn klant uit het oog.’

Arlette Tullenaar envelope

Makelaar/taxateur o.z. RMT/RT

‘Van het onmogelijke, het mogelijke maken’

Mede-eigenaar Arlette begon in januari 2008 als stagiair bij het makelaarskantoor en is doorgegroeid naar makelaar/taxateur ‘Het positieve van dit bedrijf is, dat er iedere dag weer een fijne werksfeer heerst. We hebben een goede naam in de markt en die willen we allemaal houden. Het leukste onderdeel van mijn werk is ervoor te zorgen dat iedere klant tevreden is. Dus soms van het onmogelijke, het mogelijke maken.’ Arlette richt zich op verkoop, verhuur, nieuwbouw en taxaties van woningen. ‘Met nieuwbouwwoningen is het de uitdaging om de geïnteresseerde alles over de woning te melden. Een woning is op dat moment niet tastbaar, dus het is noodzaak dat zij goed in hun hoofd krijgen hoe de woning eruit komt te zien.’ Arlette is de positieve spil binnen het bedrijf. ‘Ik blijf altijd kritisch en actief bezig om een iedere opdracht succesvol te maken.’

Eva Venema envelope

Assistent makelaar (ARMT)

Na mijn studie hotelmanagement ben ik spontaan het makelaarsvak ingerold waar ik inmiddels al ruim 14 jaar werkzaam ben binnen de Haarlemmermeersche-makelaardij. In 2006 begonnen als commercieel binnendienstmedewerkster en nu enkele jaren later doorgegroeid als spil in het makelaarsweb en volg ik de opleiding tot K-RMT makelaar. Mijn passie ligt bij de aankoop, verkoop en de nieuwbouw. De focus ligt dan ook bij het adviseren, meedenken en het ontzorgen van de (ver) kopers en ervoor te zorgen dat iedereen tevreden de deur (van zowel ons pand evenals de oude of nieuwe woning) uit loopt. Betrokkenheid, bereikbaarheid, positief, vrolijk en leergierig zijn de zaken welke van toepassing zijn op mij. Met dit geweldige Team bij Van Groenigen makelaardij hoop ik ervoor te zorgen dat iedere dag voor elke klant een feestje is!

Angie Siebelt envelope

Commercieel medewerker binnendienst

‘Het tevreden stellen van klanten geeft veel voldoening’

Goede communicatie en samenwerken als een hecht team, vindt secretaresse Angie heel belangrijk. ‘Ja, dit blijft een uitdaging’, knikt ze. Het tevreden stellen van de klanten staat voor haar bovenaan. ‘Dit geeft me veel voldoening.’ Ze werkt hier vanaf 2016 en heeft het heel erg naar haar zin. ‘Ik heb leuke collega’s, er is een gemoedelijke sfeer, iedereen wordt als gelijke behandeld, geen dag is hetzelfde en ik heb veel contact met veel verschillende mensen.’ Angie kan goed luisteren en is heel sociaal.

Nora Beukers envelope

Administratief medewerker

Aad Huurman envelope

Bordenman

‘Ik ben graag bezig’

‘Het blijft leuk om het bordje te koop om te zetten naar verkocht’, glimlacht Aad. Hij werkt sinds 2005 bij Van Groenigen Makelaardij. ‘Ik zorg dat alle te koop-borden en -posters worden geplaatst. Ik ben graag bezig.’ Aad komt elke week langs op kantoor om bij te praten met de collega’s. ‘En als er een mailing moet worden rondgebracht of er is een open huizen dag, dan rijd ik met veel plezier een rondje door de polder om alle informatie op tijd bij onze cliënten te bezorgen.’

Klantbeoordelingen

Prettige mensen, echter, ik had afgesproken dat ik maar door 1 persoon begeleid wilde worden en dat werd ook toegezegd maar ik ben uiteindelijk door zo’n beetje al het personeel benaderd. Toch is de woning zeer snel verkocht.

19-06-2020 — Een funda gebruiker

Het contact met makelaardij Van Groenigen was vakkundig, vriendelijk, en heel prettig. Zowel van de makelaar als van de andere medewerkers. Van A tot Z werd alles geregeld voor ons nergens omkijken naar gehad. WIJ zijn een zeer tevreden klant.

06-06-2020 — Een funda gebruiker

Ook wij kennen van Groenigen al wat langer ivm. eerdere verkoop. De ervaring met de service v. d makelaars was erg prettig en meedenkend. Door Corona crisis liep niet alles soepel, maar steeds netjes gecommuniceerd. Zeer tevreden over Bart en Eva en hun team.

26-05-2020 — Een funda gebruiker

Wij kennen Van Groenigen Makelaardij al langer vanwege een eerdere verkoop. Wij ervaring de benadering en de service van de makelaars en medewerkers van dit kantoor als zeer prettig, behulpzaam en meedenkend. Ondanks de Corona crisis, waarbij sommige dingen niet helemaal soepel verliepen, werd er steeds netjes en vriendelijk gereageerd zonder drammerig of opdringerig te zijn. Wij zijn zeer tevreden over Van Groenigen Makelaardij en hun medewerkers.

23-05-2020 — Dhr. De heer P.T. Lowies

Wij zijn leken hier in en elke vraag die wij stelden was niet te veel voor jullie Alles werd erg duidelijk uitgelegd. Hier voor nog onze dank

20-05-2020 — Mevr. van Andel
Verkoop
8,9
151 reviews

Wil je eens kennis met ons maken?

Neem contact met ons op

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen