Over ons, Van Groenigen Makelaardij

Thuis in o.a. de Haarlemmermeer, Haarlem en de Bollenstreek!

Van Groenigen Makelaardij bevindt zich al meer dan 50 jaar aan de Hoofdweg in Hoofddorp. Door onze jarenlange ervaring als makelaar in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Haarlem, de Bollenstreek en alle overige plaatsen in de Haarlemmermeer  hebben wij bijzonder veel kennis van de regionale woningmarkt.

We zijn gespecialiseerd in woningmakelaardij, bedrijfsmatig onroerend goed en taxaties. Daarnaast houden we ons bezig met nieuwbouwprojecten.

Van Groenigen Makelaardij is een NVM-makelaar en verricht al meer dan 50 jaar de verkoop, aankoop, verhuur en taxatie van huizen en bedrijfsmatig vastgoed! Kies voor dé ervaren makelaar. Ons aanbod staat zowel op deze site (aanbod) als op Funda en social media (Instagram en Facebook).

NVM en MVA

Onze makelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Ook zijn wij lid van de MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam).

Ons kantoor in Hoofddorp

Van Groenigen Makelaardij werkt met gecertificeerde makelaars en een betrokken en bevlogen binnendienst. Wij zijn heel flexibel. Dat betekent onder meer dat we snel een afspraak kunnen inplannen. We streven ernaar je binnen 24 uur een woning te laten bezichtigen.

Van Groenigen Makelaardij Hoofddorp NVM makelaar

Maak kennis met Van Groenigen Makelaardij

bart

Bart Beukers envelope

Beëdigd makelaar/taxateur o.z. RMT/RT / Eigenaar 

‘Ik verlies nooit het belang van mijn klant uit het oog’

Bart is sinds 2006 mede-eigenaar van Van Groenigen Makelaardij. Hij is makelaar vanaf 1993. ‘Ik heb twee specialisaties’, vertelt hij. ‘Wonen en bedrijfsmatig vastgoed. Voor de nieuwbouwprojecten onderhoud ik de contacten met de projectontwikkelaars. Daarnaast doe ik de intakegesprekken bij klanten die hun woning willen verkopen. Dat vind ik het leukste onderdeel van mijn vak. Het is elke keer weer spannend. In het eerste gesprek dien je vooral een groot inlevingsvermogen te hebben en moet je goed aanvoelen wat de klant wil en wat zijn/haar beweegredenen zijn.’ Bart is flexibel, zakelijk/professioneel en eigenwijs. ‘Ik ben een dienstverlener pur sang en verlies nooit het belang van mijn klant uit het oog.’  Voor een taxatie van bedrijfsmatig vastgoed ben je bij Bart ook aan het juiste adres. 

arlette

Arlette Tullenaar envelope

Makelaar/taxateur o.z. RMT/RT / Eigenaar  / MVA Certified Expat Broker 

‘Van het onmogelijke, het mogelijke maken’

Mede-eigenaar Arlette begon in januari 2008 als stagiair bij het makelaarskantoor en is doorgegroeid naar makelaar/taxateur ‘Het positieve van dit bedrijf is, dat er iedere dag weer een fijne werksfeer heerst. We hebben een goede naam in de markt en die willen we allemaal houden. Het leukste onderdeel van mijn werk is ervoor te zorgen dat iedere klant tevreden is. Dus soms van het onmogelijke, het mogelijke maken.’ Arlette richt zich op verkoop, verhuur, nieuwbouw en taxaties van woningen. ‘Met nieuwbouwwoningen is het de uitdaging om de geïnteresseerde alles over de woning te melden. Een woning is op dat moment niet tastbaar, dus het is noodzaak dat zij goed in hun hoofd krijgen hoe de woning eruit komt te zien.’  
Ook helpt Arlette expats met het vinden van een woning. 'Wij zijn aangesloten bij de MVA (makelaarsvereniging Amsterdam) als Certified Expat Broker. Dit is een expliciet label. Hierdoor onderscheiden wij ons nog meer'.
Arlette is de positieve spil binnen het bedrijf. ‘Ik blijf altijd kritisch en actief bezig om een iedere opdracht succesvol te maken.’

Eva Venema envelope

Assistent Register Makelaar Taxateur (ARMT) / MVA Certified Expat Broker 

‘ Focus ligt bij ontzorgen van elke klant'

Na mijn studie hotelmanagement heb ik in 2006 het roer omgegooid en ben ik spontaan het makelaarsvak ingerold. Ik ben begonnen als commercieel binnendienstmedewerkster en enkele jaren later doorgegroeid als spil in het makelaarsweb. Momenteel ben ik mij nog verder aan het ontwikkelen en volg ik de opleiding tot K-RMT makelaar.  Inmiddels ben ik voor veel mensen een bekend gezicht binnen de Haarlemmermeerse makelaardij. Graag help ik mensen bij de aankoop, verkoop en de nieuwbouw. De focus ligt dan ook bij het adviseren, meedenken en het ontzorgen van de (ver) kopers en ervoor te zorgen dat iedereen tevreden de deur (van zowel ons pand evenals de oude of nieuwe woning) uit loopt. Betrokkenheid, bereikbaarheid, positief, vrolijk en leergierig zijn de zaken welke van toepassing zijn op mij. Met dit geweldige Team bij Van Groenigen makelaardij hoop ik ervoor te zorgen dat iedere dag voor elke klant een feestje is!

 

eva

Youella Geermanenvelope

Assistent Register Makelaar Taxateur (ARMT) / MVA Certified Expat Broker 

‘Zet de puntjes op de i'

Ten tijde van mijn opleiding juridische dienstverlening ben ik begonnen als stagiaire in het makelaarsvak. Met het diploma opzak ging ik fulltime aan het werk in deze branche. Uiteindelijk wilde ik ook echt verder in de makelaardij en ben ik de opleidig tot Assistent Makelaar gaan volgen en die heb ik ook al enige tijd in mijn bezit.  Na 12.5 jaar bij een lokaal bedrijf in de Haarlemmermeer heb ik besloten om de stap te wagen en bij Van Groenigen Makelaardij aan de slag te gaan. Ik ben bekend met alle administratieve handelingen op het gebied van vastgoed. Taxaties, aankoop, verkoop, van aanmeldingen tot koopaktes niets is mij teveel en pak alles graag aan. Ik vind het fijn om de klant te ontzorgen en te helpen waar het kan. Geen vraag is mij te veel en ik zie het als een mooie uitdaging. Ik hoop je snel te zien of te spreken. 

Youella

 

Klantbeoordelingen

Vanaf eerste contact tot laatste informatie, waren alle medewerkers van Van Groenigen makelaardij , altijd bereikbaar en snel met het beantwoorden van onze vragen. Top makelaar, niets dan lof

Ik ben goed geinformeerd en begeleid bij het verkopen van mijn huis. Ben heel tevreden met deze makelaar, ze zijn open en eerlijk.

We hebben een fijn intakegesprek met de makelaar Eva gehad, voelde direct vertrouwd aan. Duidelijke uitleg en goede communicatie bij de aankoop en verkoop van onze woning. We zijn blij dat we voor deze makelaar met dit team hebben gekozen. Het was een fijne ervaring, kan iedereen deze makelaar aanbevelen.

Soepel en professioneel!

De betrokkenheid en uitvoering zijn boven verwachting uitgevoerd. De medewerksters waren zeer professioneel en toonden betrokkenheid gedurende het gehele proces. Wij kunnen deze makelaar een ieder aanbevelen.!!

Verkoop
9.4
185 reviews

Wil je eens kennis met ons maken?

Neem contact met ons op

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?