Van Groenigen Makelaardij, over ons

Makelaar Van Groenigen, thuis in de Haarlemmermeer!

Van Groenigen Makelaardij bevindt zich al meer dan 50 jaar aan de Hoofdweg in Hoofddorp. Door onze jarenlange ervaring in Hoofddorp, Nieuw-Vennep / regio Haarlemmermeer hebben we bijzonder veel kennis van de regionale woningmarkt.

We zijn gespecialiseerd in woningmakelaardij, bedrijfsmatig onroerend goed en taxaties. Daarnaast houden we ons bezig met nieuwbouwprojecten.

Van Groenigen Makelaardij is een NVM-makelaar en verricht al meer dan 50 jaar de verkoop, aankoop, verhuur en taxatie van huizen en bedrijfsmatig vastgoed! Kies voor dé ervaren makelaar. Ons aanbod staat zowel op deze site (aanbod) als op Funda.

NVM

Onze makelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen.

Ons kantoor in Hoofddorp

Van Groenigen Makelaardij werkt met een groot team: 2 gecertificeerde makelaars, 2 assistent makelaars en 2 commercieel medewerkers. Hierdoor zijn wij heel flexibel. Dat betekent onder meer dat we snel een afspraak kunnen inplannen. We streven ernaar je binnen 24 uur een woning te laten bezichtigen.

Van Groenigen Makelaardij Hoofddorp NVM makelaar

Maak kennis met ons team

Bart Beukers makelaar Van Groenigen Makelaardij

Bart Beukers

Beëdigd makelaar/taxateur o.z. RMT/RT

b.beukers@vangroenigen.nl

 

‘Ik verlies nooit het belang van mijn klant uit het oog’

Bart is sinds 2006 mede-eigenaar van Van Groenigen Makelaardij. Hij is makelaar vanaf 1993. ‘Ik heb twee specialisaties’, vertelt hij. ‘Wonen en bedrijfsmatig vastgoed. Voor de nieuwbouwprojecten onderhoud ik de contacten met de projectontwikkelaars. Daarnaast doe ik de intakegesprekken bij klanten die hun woning willen verkopen en bij bedrijven die willen verkopen of verhuren. Dat vind ik het leukste onderdeel van mijn vak. Het is elke keer weer spannend. In het eerste gesprek dien je vooral een groot inlevingsvermogen te hebben en moet je goed aanvoelen wat de klant wil en wat zijn/haar beweegredenen zijn.’ Bart is flexibel, zakelijk/professioneel en eigenwijs. ‘Ik ben een dienstverlener pur sang en verlies nooit het belang van mijn klant uit het oog.’

Arlette Tullenaar

Makelaar/taxateur o.z. RMT/RT

a.tullenaar@vangroenigen.nl

 

‘Van het onmogelijke, het mogelijke maken’

Makelaar/taxateur Arlette begon in januari 2008 als stagiair bij het makelaarskantoor. In juli 2008 kwam ze in vaste dienst. ‘Het positieve van dit bedrijf is, dat er iedere dag weer een fijne werksfeer heerst. We hebben een goede naam in de markt en die willen we allemaal houden. Het leukste onderdeel van mijn werk is ervoor te zorgen dat iedere klant tevreden is. Dus soms van het onmogelijke, het mogelijke maken.’ Arlette richt zich op verkoop, verhuur en nieuwbouw. ‘Met nieuwbouwwoningen is het de uitdaging om de geïnteresseerde alles over de woning te melden. Een woning is op dat moment niet tastbaar, dus het is noodzaak dat zij goed in hun hoofd krijgen hoe de woning eruit komt te zien.’ Arlette is de positieve spil binnen het bedrijf. ‘Ik blijf altijd kritisch en actief bezig om een verkoop/aankoop succesvol te maken.’

Arlette Tullenaar kandidaat makelaar Van Groenigen Makelaardij

Wendy Verhoeven

ARMT-makelaar

w.verhoeven@vangroenigen.nl

Na twee jaar bij een makelaarskantoor in Hillegom gewerkt te hebben, was het voor mij tijd voor een nieuwe stap. De woningmarkt in de Haarlemmermeer biedt veel uitdaging en kansen, er gebeurd zo veel en het is erg leuk om dit van dichtbij mee te maken. We werken in een hecht team waarbij het tevreden stellen van de klant en communicatie voorop staat. Ik ben erg precies in mijn werk en het geeft me veel voldoening om zaken juist en netjes af te handelen. Als Assistent Makelaar ben ik werkzaam in de binnen- en buitendienst en deze combinatie vind ik erg leuk, het is afwisselend en uitdagend.

Corina Mittendorf

Commercieel medewerker binnendienst

c.mittendorf@vangroenigen.nl

 

De woningmarkt heb ik altijd al interessant gevonden’

Na jarenlang bij een bank te hebben gewerkt was dit voor mij de juiste stap om bij Van Groenigen Makelaardij te gaan werken. Ik ben terecht gekomen in een leuk en hecht team waar service naar de klant voorop staat. Ik heb zelf altijd in de Haarlemmermeer gewoond; Rijsenhout, Hoofddorp en dan nu in Aalsmeerderbrug.  Ik sta je graag telefonisch te woord voor je vragen of om een afspraak in te plannen met één van onze makelaars.
 

 

 

Corina Mittendorf Van Groenigen Makelaardij

Angie Siebelt secretaresse Van Groenigen Makelaardij

Angie Siebelt

Commercieel medewerker binnendienst

a.siebelt@vangroenigen.nl

 

‘Het tevreden stellen van klanten geeft veel voldoening’

Goede communicatie en samenwerken als een hecht team, vindt secretaresse Angie heel belangrijk. ‘Ja, dit blijft een uitdaging’, knikt ze. Het tevreden stellen van de klanten staat voor haar bovenaan. ‘Dit geeft me veel voldoening.’ Ze werkt hier vanaf 2016 en heeft het heel erg naar haar zin. ‘Ik heb leuke collega’s, er is een gemoedelijke sfeer, iedereen wordt als gelijke behandeld, geen dag is hetzelfde en ik heb veel contact met veel verschillende mensen.’ Angie kan goed luisteren en is heel sociaal.

Aad Huurman

Bordenman

info@vangroenigen.nl

 

‘Ik ben graag bezig’

‘Het blijft leuk om het bordje te koop om te zetten naar verkocht’, glimlacht Aad. Hij werkt sinds 2005 bij Van Groenigen Makelaardij. ‘Ik zorg dat alle te koop-borden en -posters worden geplaatst. Ik ben graag bezig.’ Aad komt elke week langs op kantoor om bij te praten met de collega’s. ‘En als er een mailing moet worden rondgebracht of er is een open huizen dag, dan rijd ik met veel plezier een rondje door de polder om alle informatie op tijd bij onze cliënten te bezorgen.’ 

Aad bordenman Van Groenigen Makelaardij

FUNDA REVIEWS

9,0
Gemiddeld

afspraken konden vlot ingepland worden en werden ook na gekomen hier heb ik zowel als koper maar ook verkoper goede ervaring in

02-01-2020 — Een funda gebruiker

Wil je eens kennis met ons maken?

Neem contact met ons op

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?