Van Groenigen Makelaardij, over ons

Makelaar Van Groenigen, thuis in de Haarlemmermeer!

Van Groenigen Makelaardij bevindt zich al meer dan 50 jaar aan de Hoofdweg in Hoofddorp. Door onze jarenlange ervaring in Hoofddorp, Nieuw-Vennep / regio Haarlemmermeer hebben we bijzonder veel kennis van de regionale woningmarkt.

We zijn gespecialiseerd in woningmakelaardij, bedrijfshuisvesting en taxaties. Daarnaast houden we ons bezig met nieuwbouwprojecten.

Van Groenigen Makelaardij is een NVM-makelaar en verricht al meer dan 50 jaar de verkoop, aankoop, verhuur en taxatie van huizen! Kies voor dé ervaren makelaar. Ons aanbod staat zowel op deze site (aanbod) als op Funda.

NVM

Onze makelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen.

Ons kantoor in Hoofddorp

Van Groenigen Makelaardij werkt met een groot team: 2 gecertificeerde makelaars, 1 assistent makelaar en 3 commercieel medewerksters. Hierdoor zijn wij heel flexibel. Dat betekent onder meer dat we snel een afspraak kunnen inplannen. We streven ernaar u binnen 24 uur een woning te laten bezichtigen.

Van Groenigen Makelaardij Hoofddorp NVM makelaar

Maak kennis met ons team

Bart Beukers makelaar Van Groenigen Makelaardij

Bart Beukers

Beëdigd makelaar/taxateur o.z. RMT/RT

b.beukers@vangroenigen.nl

 

‘Ik verlies nooit het belang van mijn klant uit het oog’

Bart is sinds 2006 mede-eigenaar van Van Groenigen Makelaardij. Hij is makelaar vanaf 1993. ‘Ik heb twee specialisaties’, vertelt hij. ‘Wonen en bedrijfsmatig onroerend goed. Voor de nieuwbouwprojecten onderhoud ik de contacten met de projectontwikkelaars. Daarnaast doe ik de intakegesprekken bij klanten die hun woning willen verkopen en bij bedrijven die willen verkopen of verhuren. Dat vind ik het leukste onderdeel van mijn vak. Het is elke keer weer spannend. In het eerste gesprek dien je vooral een groot inlevingsvermogen te hebben en moet je goed aanvoelen wat de klant wil en wat zijn/haar beweegredenen zijn.’ Bart is flexibel, zakelijk/professioneel en eigenwijs. ‘Ik ben een dienstverlener pur sang en verlies nooit het belang van mijn klant uit het oog.’

Arlette Tullenaar

Makelaar/taxateur o.z. RMT/RT

a.tullenaar@vangroenigen.nl

 

‘Van het onmogelijke, het mogelijke maken’

Makelaar/taxateur Arlette begon in januari 2008 als stagiair bij het makelaarskantoor. In juli 2008 kwam ze in vaste dienst. ‘Het positieve van dit bedrijf is, dat er iedere dag weer een fijne werksfeer heerst. We hebben een goede naam in de markt en die willen we allemaal houden. Het leukste onderdeel van mijn werk is ervoor te zorgen dat iedere klant tevreden is. Dus soms van het onmogelijke, het mogelijke maken.’ Arlette richt zich op verkoop, verhuur en nieuwbouw. ‘Met nieuwbouwwoningen is het de uitdaging om de geïnteresseerde alles over de woning te melden. Een woning is op dat moment niet tastbaar, dus het is noodzaak dat zij goed in hun hoofd krijgen hoe de woning eruit komt te zien.’ Arlette is de positieve spil binnen het bedrijf. ‘Ik blijf altijd kritisch en actief bezig om een verkoop/aankoop succesvol te maken.’

Arlette Tullenaar kandidaat makelaar Van Groenigen Makelaardij

Wendy Verhoeven

ARMT-makelaar

w.verhoeven@vangroenigen.nl

Na twee jaar bij een makelaarskantoor in Hillegom gewerkt te hebben, was het voor mij tijd voor een nieuwe stap. De woningmarkt in de Haarlemmermeer biedt veel uitdaging en kansen, er gebeurd zo veel en het is erg leuk om dit van dichtbij mee te maken. We werken in een hecht team waarbij het tevreden stellen van de klant en communicatie voorop staat. Ik ben erg precies in mijn werk en het geeft me veel voldoening om zaken juist en netjes af te handelen. Als Assistent Makelaar ben ik werkzaam in de binnen- en buitendienst en deze combinatie vind ik erg leuk, het is afwisselend en uitdagend.

Martine Buiël

Commercieel medewerker binnendienst (parttime)

m.buiel@vangroenigen.nl

 

‘Ik wil dat zaken kloppen en afspraken worden nagekomen’

‘Verkoop, aankoop, taxaties, verhuur van woningen en bedrijfsmatig onroerend goed; er wordt zoveel afgehandeld door de binnendienst. Waar zouden de makelaars zijn zonder ons’, lacht Martine. Ze werkt al sinds 1994 bij Van Groenigen Makelaardij. ‘Ik ben begonnen als fulltime administratief medewerkster en doorgegroeid naar office-manager. Sinds de komst van onze twee dochters ben ik parttime werkzaam als commercieel medewerkster. Dit blijft afwisselend, ook na zo’n lange tijd.’ Ze vindt vooral algemene zaken leuk om op te pakken. ‘Van het laten opmaken van drukwerk tot het vernieuwen van onze website, maar ook problemen oplossen en zaken uitzoeken in het NVM-systeem.’ Ze is behoorlijk kritisch op haar werk. ‘Ik wil dat zaken kloppen en afspraken worden nagekomen.’

Martine Buiƫl secretaresse Van Groenigen Makelaardij

Corina Mittendorf Van Groenigen Makelaardij

Corina Mittendorf

Commercieel medewerker binnendienst

c.mittendorf@vangroenigen.nl

 

De woningmarkt heb ik altijd al interessant gevonden’

Na jarenlang bij een bank te hebben gewerkt was dit voor mij de juiste stap om bij Van Groenigen Makelaardij te gaan werken. Ik ben terecht gekomen in een leuk en hecht team waar service naar de klant voorop staat. Ik heb zelf altijd in de Haarlemmermeer gewoond; Rijsenhout, Hoofddorp en dan nu in Aalsmeerderbrug.  Ik sta u graag telefonisch te woord voor uw vragen of om een afspraak in te plannen met een van onze makelaars.
 

 

 

Angie Siebelt

Commercieel medewerker binnendienst

a.siebelt@vangroenigen.nl

 

‘Het tevreden stellen van klanten geeft veel voldoening’

Goede communicatie en samenwerken als een hecht team, vindt secretaresse Angie heel belangrijk. ‘Ja, dit blijft een uitdaging’, knikt ze. Het tevreden stellen van de klanten staat voor haar bovenaan. ‘Dit geeft me veel voldoening.’ Ze werkt hier vanaf 2016 en heeft het heel erg naar haar zin. ‘Ik heb leuke collega’s, er is een gemoedelijke sfeer, iedereen wordt als gelijke behandeld, geen dag is hetzelfde en ik heb veel contact met veel verschillende mensen.’ Angie kan goed luisteren en is heel sociaal.

Angie Siebelt secretaresse Van Groenigen Makelaardij

Aad bordenman Van Groenigen Makelaardij

Aad Huurman

Bordenman

info@vangroenigen.nl

 

‘Ik ben graag bezig’

‘Het blijft leuk om het bordje te koop om te zetten naar verkocht’, glimlacht Aad. Hij werkt sinds 2005 bij Van Groenigen Makelaardij. ‘Ik zorg dat alle te koop-borden en -posters worden geplaatst. Ik ben graag bezig.’ Aad komt elke week langs op kantoor om bij te praten met de collega’s. ‘En als er een mailing moet worden rondgebracht of er is een open huizen dag, dan rijd ik met veel plezier een rondje door de polder om alle informatie op tijd bij onze cliënten te bezorgen.’ 

FUNDA REVIEWS

9,0
Gemiddeld

Helaas was de geschatte verkoopwaarde niet realistisch. Dit heeft de verkoop negatief beïnvloed en werd er ver onder die waarde verkocht.

16-10-2019 — Een funda gebruiker

Wilt u eens kennis met ons maken?

Neem contact met ons op

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?