Van Groenigen Makelaardij, over ons

Makelaar Van Groenigen, thuis in de Haarlemmermeer!

Van Groenigen Makelaardij bevindt zich al 50 jaar aan de Hoofdweg in Hoofddorp. Door onze jarenlange ervaring in Hoofddorp, Nieuw-Vennep / regio Haarlemmermeer hebben we bijzonder veel kennis van de regionale woningmarkt.

We zijn gespecialiseerd in woningmakelaardij, bedrijfshuisvesting en taxaties. Daarnaast houden we ons bezig met nieuwbouwprojecten.

NVM-makelaar Van Groenigen verricht al 50 jaar de verkoop, koop, verhuur en taxatie van huizen! Kies voor dé ervaren makelaar. Ons aanbod staat zowel op deze site (aanbod) als op Funda.

NVM

Onze makelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).
Het complete woningaanbod van de NVM is te vinden op Funda, www.funda.nl.

Ons kantoor in Hoofddorp

Van Groenigen Makelaardij werkt met een groot team: 2 gecertificeerde makelaars, 1 kandidaat makelaar, 1 assistent makelaar en 3 secretaresses. Hierdoor zijn wij heel flexibel. Dat betekent onder meer dat we snel een afspraak kunnen inplannen. We streven ernaar u binnen 24 uur een woning te laten bezichtigen.

Van Groenigen Makelaardij Hoofddorp NVM makelaar

Groepsfoto-vangroenigen-makelaardij-hoofddorp

Maak kennis met ons team

Bart Beukers makelaar Van Groenigen Makelaardij

Bart Beukers

Beëdigd makelaar/taxateur o.z. RMT/RT

b.beukers@vangroenigen.nl

 

‘Ik verlies nooit het belang van mijn klant uit het oog’

Bart is sinds 2006 mede-eigenaar van Van Groenigen Makelaardij. Hij is makelaar vanaf 1993. ‘Ik heb twee specialisaties’, vertelt hij. ‘Wonen en bedrijfsmatig onroerend goed. Voor de nieuwbouwprojecten onderhoud ik de contacten met de projectontwikkelaars. Daarnaast doe ik de intakegesprekken bij klanten die hun woning willen verkopen en bij bedrijven die willen verkopen of verhuren. Dat vind ik het leukste onderdeel van mijn vak. Het is elke keer weer spannend. In het eerste gesprek dien je vooral een groot inlevingsvermogen te hebben en moet je goed aanvoelen wat de klant wil en wat zijn/haar beweegredenen zijn.’ Bart is flexibel, zakelijk/professioneel en eigenwijs. ‘Ik ben een dienstverlener pur sang en verlies nooit het belang van mijn klant uit het oog.’

Jan Kees Wisse

Beëdigd makelaar/taxateur o.z. RMT/RT

jk.wisse@vangroenigen.nl

 

‘Er is geen dag hetzelfde’

Zorgen dat je aan de verwachtingen van je klanten kunt voldoen. Dat is voor mede-eigenaar Jan Kees de grootste uitdaging in zijn werk. Hij is makelaar sinds 1999. ‘Mijn werkzaamheden hebben alles te maken met woningen: verkoop, aankoop, taxaties en advies. Van een eenkamerstudio tot een vrijstaande villa en alles wat daar tussen zit.’ Wat hem het meeste aantrekt is het werken met mensen. ‘Er is geen dag hetzelfde. Wat wij in ons vak meemaken is, dat er achter elke deur een andere verhaal zit. De kunst is hier als makelaar op de juiste manier op in te spelen.’ Vakkennis, empathisch vermogen en het nakomen van afspraken zijn volgens Jan Kees de belangrijkste eigenschappen van een makelaar.

Jan-Kees Wisse makelaar Van Groenigen Makelaardij

Arlette Tullenaar kandidaat makelaar Van Groenigen Makelaardij

Arlette Tullenaar

Kandidaat makelaar (KRMT)

a.tullenaar@vangroenigen.nl

 

‘Van het onmogelijke, het mogelijke maken’

Kandidaat makelaar Arlette begon in januari 2008 als stagiair bij het makelaarskantoor. In juli 2008 kwam ze in vaste dienst. ‘Het positieve van dit bedrijf is, dat er iedere dag weer een fijne werksfeer heerst. We hebben een goede naam in de markt en die willen we allemaal houden. Het leukste onderdeel van mijn werk is ervoor te zorgen dat iedere klant tevreden is. Dus soms van het onmogelijke, het mogelijke maken.’ Arlette richt zich op verkoop, verhuur en nieuwbouw. ‘Met nieuwbouwwoningen is het de uitdaging om de geïnteresseerde alles over de woning te melden. Een woning is op dat moment niet tastbaar, dus het is noodzaak dat zij goed in hun hoofd krijgen hoe de woning eruit komt te zien.’ Arlette is de positieve spil binnen het bedrijf. ‘Ik blijf altijd kritisch en actief bezig om een verkoop/aankoop succesvol te maken.’

Sanne van der Lans

Assistent makelaar

s.van.der.lans@vangroenigen.nl

 

Sanne werkt vanaf 2010 bij Van Groenigen Makelaardij. Zij is begonnen als secretaresse en is ondertussen doorgegroeid naar Assistent makelaar, hierdoor is ze dan ook volledig inzetbaar. Sanne richt zich voornamelijk op verkoop, verhuur, nieuwbouw en algemene zaken. ‘Geen dag is hetzelfde en dat maakt het des te leuker’, glimlacht Sanne. Het informeren, adviseren en helpen van klanten vindt Sanne het leukste onderdeel van haar werk. 'Een huis (ver)kopen doe je niet iedere dag en veel mensen hebben geen idee wat er op ze af komt.'

Sanne van der Lans assistent makelaar Van Groenigen Makelaardij

Martine Buiƫl secretaresse Van Groenigen Makelaardij

Martine Buiël

Secretaresse (werkdagen maandag, dinsdag en donderdag)

m.buiel@vangroenigen.nl

 

‘Ik wil dat zaken kloppen en afspraken worden nagekomen’

‘Verkoop, aankoop, taxaties, verhuur van woningen en bedrijfsmatig onroerend goed; er wordt zoveel afgehandeld door de binnendienst. Waar zouden de makelaars zijn zonder ons’, lacht Martine. Ze werkt al sinds 1994 bij Van Groenigen Makelaardij. ‘Ik ben begonnen als fulltime administratief medewerkster en doorgegroeid naar office-manager. Sinds de komst van onze twee dochters ben ik parttime werkzaam als secretaresse. Dit blijft afwisselend, ook na zo’n lange tijd.’ Ze vindt vooral algemene zaken leuk om op te pakken. ‘Van het laten opmaken van drukwerk tot het vernieuwen van onze website, maar ook problemen oplossen en zaken uitzoeken in het NVM-systeem.’ Ze is behoorlijk kritisch op haar werk. ‘Ik wil dat zaken kloppen en afspraken worden nagekomen.’

Dominique de Casembroot

Secretaresse

d.de.casembroot@vangroenigen.nl

 

‘Ik denk graag mee over nieuwe ideeën’

Het leukste onderdeel van haar werk is het begeleiden en helpen van klanten met de verkoop/aankoop van woningen. Secretaresse Dominique is in 2015 bij Van Groenigen Makelaardij komen werken. ‘Ik vind het belangrijk klanten met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan’, vertelt ze. De secretaresses zijn er ter ondersteuning van de makelaars. ‘Ik help hen door klanten te woord te staan en hun vragen te beantwoorden. Verder doe ik ondersteunend administratief werk betreffende verkoop, aankoop en verhuur. Ik bereid bovendien transporten en inspecties voor.’ Dominique is zeer klantvriendelijk en ze vindt het leuk om mee te denken over nieuwe ideeën.

Dominique de Casembroot secretaresse Van Groenigen Makelaardij

Angie Siebelt secretaresse Van Groenigen Makelaardij

Angie Siebelt

Secretaresse

a.siebelt@vangroenigen.nl

 

‘Het tevreden stellen van klanten geeft veel voldoening’

Goede communicatie en samenwerken als een hecht team, vindt secretaresse Angie heel belangrijk. ‘Ja, dit blijft een uitdaging’, knikt ze. Het tevreden stellen van de klanten staat voor haar bovenaan. ‘Dit geeft me veel voldoening.’ Ze werkt hier vanaf 2016 en heeft het heel erg naar haar zin. ‘Ik heb leuke collega’s, er is een gemoedelijke sfeer, iedereen wordt als gelijke behandeld, geen dag is hetzelfde en ik heb veel contact met veel verschillende mensen.’ Angie kan goed luisteren en is heel sociaal.

Aad Huurman

Bordenman

info@vangroenigen.nl

 

‘Ik ben graag bezig’

‘Het blijft leuk om het bordje te koop om te zetten naar verkocht’, glimlacht Aad. Hij werkt sinds 2005 bij Van Groenigen Makelaardij. ‘Ik zorg dat alle te koop-borden en -posters worden geplaatst. Ik ben graag bezig.’ Aad komt elke week langs op kantoor om bij te praten met de collega’s. ‘En als er een mailing moet worden rondgebracht of er is een open huizen dag, dan rijd ik met veel plezier een rondje door de polder om alle informatie op tijd bij onze cliënten te bezorgen.’ 

Aad bordenman Van Groenigen Makelaardij

FUNDA REVIEWS

9,0
Gemiddeld

De makelaar gaf ons meteen een realistisch beeld van de verkoopwaarde en de verkoopbaarheid van ons huis, waardoor wij veel vertrouwen in hem kregen. Wij werden op een prettige manier begeleid tijdens het gehele verkoopproces. De bezichtigingsafspraken gingen in goed overleg. Wij zijn zeer tevreden over de makelaar en zijn team.

30-09-2018 — Dhr. van den Bos

Wilt u eens kennis met ons maken?

Neem contact met ons op

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?