Bedrijfsmatig onroerend goed

Het makelen in de zakelijke vastgoedmarkt is niet te vergelijken met de particuliere woningmarkt. De expertise van een makelaar, gespecialiseerd in de bedrijfsonroerendgoedmarkt, is echt een must! Het is belangrijk dat een makelaar kennis heeft van bedrijfspanden, bedrijventerreinen, bouwtechnische keuringen, BOG taxaties, fiscaliteit en herinvesteren. De makelaar moet bovendien de taal spreken van MKB’ers, projectontwikkelaars, eigenaren van exclusieve kantoorpanden, beleggers, vertegenwoordigers van grote bedrijven en winkelketens. Van Groenigen Makelaardij voldoet aan al deze eisen. Bovendien hebben we ruime kennis van de regionale markt en we beschikken over een groot netwerk.

Onze diensten op een rijtje:

  • Wij bemiddelen bij verkoop en verhuur van bedrijfsmatig vastgoed;
  • Ons makelaarskantoor bemiddelt bij aankoop en huur van bedrijfsmatig vastgoed;
  • We verzorgen taxaties voor onder meer (her)financiering, aan- en verkoop, balanswaardering, en minnelijke taxatie met de belastingdienst.

Van Groenigen Makelaardij staat ingeschreven bij het Nederlands Register voor Taxateurs voor bedrijfsmatig vastgoed. Onze taxatierapporten voldoen aan alle eisen van de erkende financiële instellingen, AFM en de IVS.

Bedrijfsmatig onroerend goed Van Groenigen Makelaardij

Heeft u vragen? Maak vrijblijvend een afspraak!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogeijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?