Huis verkopen? Wij zijn thuis in de Haarlemmermeer

Je overweegt jouw huis te verkopen? Maak een vrijblijvende afspraak met Van Groenigen Makelaardij in Hoofddorp. De makelaar met al meer dan 50 jaar kennis van de woningmarkt in o.a. Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Haarlem, de Bollenstreek en alle overige plaatsen in de Haarlemmermeer, zoals Badhoevedorp, Lisserbroek, Rijsenhout, Vijfhuizen, Zwaanshoek en Zwanenburg 

Ons woningaanbod staat zowel op deze site (aanbod) als op Funda. Tevens krijg je bij de verkoop een eigen unieke website met daarop alle belangrijke informatie over je woning en de omgeving.

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend intakegesprek met gratis waardebepaling van je woning. Tijdens dit gesprek krijg je informatie over de werkwijze van Van Groenigen Makelaardij.

Wij geven tevens tips hoe je – samen met een verkoopstylist - de verkoopprijs kunt verhogen. Wij bieden je tijdens dit gesprek een offerte aan, zodat de kosten helder zijn wanneer je met ons in zee gaat.

Stappenplan huis verkopen bij

Makelaar Van Groenigen te Hoofddorp


Stap 1 – KENNISMAKEN
Tijdens een vrijblijvend gesprek bij jou thuis kun je kennis maken met één van de makelaars van Van Groenigen Makelaardij. Onze makelaar inventariseert jouw wensen en de achterliggende omstandigheden, welke ten grondslag liggen aan jouw overwegingen ten aanzien van de verkoop van je huis. Gebaseerd op je wensen krijg je een objectief advies, een deskundige richtlijn van de woningwaarde, de marktsituatie van dit moment, de te volgen strategie en een offerte met de diensten en producten van Van Groenigen Makelaardij.

Stap 2 – HUIS IN VERKOOP NEMEN DOOR VAN GROENIGEN MAKELAARDIJ

  • De verkoopstylist maakt een afspraak met jou;
  • Daarna komt de fotograaf foto’s, een filmpje en 360 graden foto’s van je huis maken;
  • Plattegronden worden digitaal gemaakt;
  • Er wordt een meetrapport opgemaakt conform NEN2580;
  • Vragenlijsten worden door jezelf ingevuld;
  • Wij ontvangen graag de vereiste documenten benodigd voor de verkoop;
  • De verkooptekst van jouw huis wordt opgemaakt en ter goedkeuring voorgelegd.

In het geval wij bij het opnemen van jouw huis zaken zijn tegen gekomen welke verbetering behoeven om de verkoopopbrengst te optimaliseren dan zullen wij je daarop attenderen.

Stap 3 – HUIS TE KOOP AANBIEDEN
Jouw huis zal via diverse kanalen aangeboden worden; denk aan onze eigen website, Funda, unieke eigen website van jouw adres, Facebook, Instagram en het NVM-uitwisselingssysteem.

Stap 4 –BEZICHTIGINGEN VAN HET HUIS
Bezichtigingen worden geagendeerd, vroegtijdig aan je doorgegeven en je wordt direct geïnformeerd na de bezichtiging. Tevens volgen wij de belangstellenden.


Stap 5 – ONDERHANDELINGEN EN VERVOLG
Biedingen worden met je besproken en onze makelaar geeft jouw advies welke reactie gegeven kan worden op een bieding. Wij zullen informatie over de financiële draagkracht van de gegadigde proberen te krijgen om zoveel mogelijk te vermijden dat de aspirant-koper uiteindelijk de hypotheek niet rond krijgt. Wij zorgen dat alle afspraken met de aspirant-koper goed worden vastgelegd in de NVM-koopakte. De juridische consequenties en met name de inhoud van eventuele ontbindende voorwaarden nemen wij zorgvuldig met je door. Na ondertekening zien wij toe op de termijnen van de ontbindende voorwaarden en zorgen wij dat de juiste garantstelling wordt gesteld.

Stap 6 –OPLEVERING VAN HET HUIS

Van Groenigen Makelaardij verzorgt de contacten met de notaris die voor de uiteindelijk eigendomsoverdracht gaat zorgen. De nota van afrekening en de concept-overdrachtsakte van de notaris controleren wij voor jou. Voorafgaand aan de notariële overdracht regelen wij een inspectie van de woning met alle partijen als laatste controle. Tevens nemen wij op dat moment de meterstanden op. Tijdens de eigendomsoverdracht bij de notaris zijn wij ook aanwezig.

Heb je nog vragen over het kopen van een woning of het verkopen van jouw huis…neem gerust contact op met het team van Van Groenigen Makelaardij. Wij staan je graag te woord.

 

Huis verkopen Van Groenigen Makelaardij Hoofddorp Funda NVM makelaar

Heb je vragen? Maak vrijblijvend een afspraak!

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogeijk contact met je op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?