Huis verkopen? Wij zijn thuis in Hoofddorp, Nieuw-Vennep e.o.

U overweegt uw huis te verkopen? Maak een vrijblijvende afspraak met Van Groenigen Makelaardij. De makelaar met al 50 jaar kennis van de woningmarkt in Hoofddorp, Nieuw-Vennep e.o.

Makelaar Van Groenigen is thuis in de regio Haarlemmermeer: o.a. in Badhoevedorp, Hoofddorp, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Vijfhuizen, Zwaanshoek en Zwanenburg. Ons woningaanbod staat zowel op deze site (aanbod) als op Funda.

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend intakegesprek met gratis waardebepaling van uw woning. Tijdens dit gesprek krijgt u informatie over de werkwijze van Van Groenigen Makelaardij.

Wij geven tevens tips hoe u – samen met een verkoopstylist - de verkoopprijs kunt verhogen. Wij bieden u tijdens dit gesprek een offerte aan, zodat de kosten helder zijn wanneer u met ons in zee gaat.

Stappenplan huis verkopen bij

Makelaar Van Groenigen te Hoofddorp


Stap 1 – KENNISMAKEN
Tijdens een vrijblijvend gesprek bij u thuis kunt u kennis maken met een van de makelaars van Van Groenigen Makelaardij. Onze makelaar inventariseert uw wensen en de achterliggende omstandigheden, welke ten grondslag liggen aan uw overwegingen ten aanzien van de verkoop van uw huis. Gebaseerd op uw wensen krijgt u een objectief advies, een deskundige richtlijn van de woningwaarde, de marktsituatie van dit moment, de te volgen strategie en een offerte met de diensten en producten van Van Groenigen Makelaardij.

Stap 2 – HUIS IN VERKOOP NEMEN DOOR VAN GROENIGEN MAKELAARDIJ

  • Verkooptekst van uw huis wordt opgemaakt en u ter goedkeuring voorgelegd;
  • De verkoopstylist maakt een afspraak met u;
  • Daarna komt de fotograaf foto’s, filmpje en 360 graden foto’s van uw huis maken;
  • Vragenlijsten worden door u ingevuld;
  • Vereiste documenten worden door u aangeleverd;
  • Plattegronden worden digitaal gemaakt;
     

In geval wij bij het opnemen van uw huis zaken zijn tegen gekomen welke verbetering
behoeven om de verkoopopbrengst te optimaliseren dan zullen wij u daarop attenderen.
De voor- en nadelen van het plaatsen van een ‘te koop’ bord worden met u doorgenomen.

Stap 3 – HUIS TE KOOP AANBIEDEN
Uw huis zal via diverse kanalen aangeboden worden; denk aan Funda, onze eigen website, onze eigen kantoor etalage en het NVM-uitwisselingssysteem. Tevens zullen wij gezamenlijk impulsen bedenken om de verkoopkansen te vergroten, door bijvoorbeeld het organiseren van open dagen en advertenties in de krant.

Stap 4 –BEZICHTIGINGEN VAN HET HUIS
Bezichtigingen worden geagendeerd, vroegtijdig aan u doorgegeven en u wordt geïnformeerd na de bezichtiging. Tevens volgen wij de belangstellenden.

Stap 5 – ONDERHANDELINGEN EN VERVOLG
Biedingen worden met u besproken en onze makelaar geeft u advies welke reactie daarop gegeven kan worden. Wij zullen informatie over de financiële draagkracht van de gegadigde proberen te krijgen om zoveel mogelijk te vermijden dat de aspirant-koper uiteindelijk de hypotheek niet rond krijgt. Wij zorgen dat alle afspraken met de aspirant-koper goed worden vastgelegd in de NVM-koopakte. De juridische consequenties en met name de inhoud van eventuele ontbindende voorwaarden nemen wij zorgvuldig met u door. Na ondertekening zien wij toe op de termijnen van de ontbindende voorwaarden en zorgen wij dat de juiste garantiestelling wordt gesteld.

Stap 6 –OPLEVERING VAN HET HUIS

Van Groenigen Makelaardij verzorgt de contacten met de notaris die voor de uiteindelijk eigendomsoverdracht gaat zorgen. De nota van afrekening en de concept-overdrachtsakte van de notaris controleren wij voor u. Voorafgaand aan de notariële overdracht regelen wij een inspectie van de woning met alle partijen als laatste controle. Tevens nemen wij op dat moment de meterstanden op. Tijdens de eigendomsoverdracht bij de notaris zijn wij ook aanwezig.

Heeft u nog vragen over het verkopen van uw huis…neem gerust contact op met het team van Van Groenigen Makelaardij. Wij staan u graag te woord.

 

Huis verkopen Van Groenigen Makelaardij Hoofddorp Funda NVM makelaar

Heeft u vragen? Maak vrijblijvend een afspraak!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogeijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?