Huis verkopen? Wij zijn thuis in de Haarlemmermeer

U overweegt uw huis te verkopen? Maak een vrijblijvende afspraak met Van Groenigen Makelaardij in Hoofddorp. De makelaar met al meer dan 50 jaar kennis van de woningmarkt in Hoofddorp, Nieuw-Vennep e.o.

Makelaar Van Groenigen is thuis in de regio Haarlemmermeer: o.a. in Badhoevedorp, Hoofddorp, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Vijfhuizen, Zwaanshoek en Zwanenburg. Ons woningaanbod staat zowel op deze site (aanbod) als op Funda. Tevens krijg je bij de verkoop een eigen unieke website met daarop alle belangrijke informatie over je woning en de omgeving.

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend intakegesprek met gratis waardebepaling van je woning. Tijdens dit gesprek krijgt uw informatie over de werkwijze van Van Groenigen Makelaardij.

Wij geven tevens tips hoe u – samen met een verkoopstylist - de verkoopprijs kunt verhogen. Wij bieden u tijdens dit gesprek een offerte aan, zodat de kosten helder zijn wanneer je met ons in zee gaat.

Stappenplan huis verkopen bij

Makelaar Van Groenigen te Hoofddorp


Stap 1 – KENNISMAKEN
Tijdens een vrijblijvend gesprek bij u thuis kunt u kennis maken met één van de makelaars van Van Groenigen Makelaardij. Onze makelaar inventariseert uw wensen en de achterliggende omstandigheden, welke ten grondslag liggen aan uw overwegingen ten aanzien van de verkoop van je huis. Gebaseerd op je wensen krijg je een objectief advies, een deskundige richtlijn van de woningwaarde, de marktsituatie van dit moment, de te volgen strategie en een offerte met de diensten en producten van Van Groenigen Makelaardij.

Stap 2 – HUIS IN VERKOOP NEMEN DOOR VAN GROENIGEN MAKELAARDIJ

  • Verkooptekst van uw huis wordt opgemaakt en ter goedkeuring voorgelegd;
  • De verkoopstylist maakt een afspraak met u;
  • Daarna komt de fotograaf foto’s, filmpje en 360 graden foto’s van je huis maken;
  • Vragenlijsten worden door u ingevuld;
  • Vereiste documenten worden door uw aangeleverd;
  • Plattegronden worden digitaal gemaakt;
  • Er wordt een meetrapport opgemaakt conform NEN2580.
     

In geval wij bij het opnemen van u huis zaken zijn tegen gekomen welke verbetering behoeven om de verkoopopbrengst te optimaliseren dan zullen wij u daarop attenderen.
De voor- en nadelen van het plaatsen van een ‘te koop’ bord worden met u doorgenomen.

Stap 3 – HUIS TE KOOP AANBIEDEN
Uw huis zal via diverse kanalen aangeboden worden; denk aan  onze eigen website, Funda, unieke eigen website van uw adres en het NVM-uitwisselingssysteem.

Stap 4 –BEZICHTIGINGEN VAN HET HUIS
Bezichtigingen worden geagendeerd, vroegtijdig aan u doorgegeven en u wordt direct geïnformeerd na de bezichtiging. Tevens volgen wij de belangstellenden.


Stap 5 – ONDERHANDELINGEN EN VERVOLG
Biedingen worden met u besproken en onze makelaar geeft u advies welke reactie daarop gegeven kan worden. Wij zullen informatie over de financiële draagkracht van de gegadigde proberen te krijgen om zoveel mogelijk te vermijden dat de aspirant-koper uiteindelijk de hypotheek niet rond krijgt. Wij zorgen dat alle afspraken met de aspirant-koper goed worden vastgelegd in de NVM-koopakte. De juridische consequenties en met name de inhoud van eventuele ontbindende voorwaarden nemen wij zorgvuldig met je door. Na ondertekening zien wij toe op de termijnen van de ontbindende voorwaarden en zorgen wij dat de juiste garantstelling wordt gesteld.

Stap 6 –OPLEVERING VAN HET HUIS

Van Groenigen Makelaardij verzorgt de contacten met de notaris die voor de uiteindelijk eigendomsoverdracht gaat zorgen. De nota van afrekening en de concept-overdrachtsakte van de notaris controleren wij voor u. Voorafgaand aan de notariële overdracht regelen wij een inspectie van de woning met alle partijen als laatste controle. Tevens nemen wij op dat moment de meterstanden op. Tijdens de eigendomsoverdracht bij de notaris zijn wij ook aanwezig.

Heeft u nog vragen over het kopen of verkopen van uw huis…neem gerust contact op met het team van Van Groenigen Makelaardij. Wij staan u graag te woord.

 

Huis verkopen Van Groenigen Makelaardij Hoofddorp Funda NVM makelaar

Heeft u vragen? Maak vrijblijvend een afspraak!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogeijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen