Huis kopen in Hoofddorp

Een huis kopen in Hoofddorp, dat begint natuurlijk bij dé aankoopmakelaar van de regio. Met meer dan vijftig jaar ervaring kunnen we gerust stellen dat we als geen ander weten waar we op moeten letten wanneer iemand een huis wil kopen in Hoofddorp. We hebben het in 1868 tot Hoofddorp omgedoopte voormalige dorpje Kruisdorp de laatste decennia met eigen ogen zien uitgroeien tot de grootste en belangrijkste stad van de Haarlemmermeer. We voelen ons dan ook echt thuis in de Haarlemmermeer. Niet voor niets begint een huis kopen in Hoofddorp voor velen bij Van Groenigen Makelaardij. Ben je de volgende die we mogen helpen bij het vinden van een mooie woning in Hoofddorp?

Een huis kopen in Hoofddorp: de grootste voordelen

Het is natuurlijk niet voor niets dat je op zoek bent naar een woning in Hoofddorp. Een huis kopen in Hoofddorp heeft namelijk zo zijn voordelen. Zo woon je vlakbij Amsterdam en ligt ook Haarlem dichtbij, maar betaal je niet de torenhoge huizenprijzen die in deze steden gangbaar zijn geworden. En dat terwijl alle benodigde voorzieningen voorhanden zijn. Met Theater Het Oude Raadhuis en Schouwburg De Meerse is er aan vermaak geen gebrek, terwijl ook alle bekende winkels in het winkelcentrum te vinden zijn. Een terrasje pakken doe je bij één van de gezellige cafés aan het Dik Tromplein en het Polderplein. En in de zomer zoeken de Hoofddorpers verkoeling aan de Toolenburgerplas. Overtuigd van de voordelen om een huis te kopen in Hoofddorp? Bekijk dan het aanbod. 

Veilig wonen voor jou en jouw kinderen

Bovendien is Hoofddorp weliswaar uitgegroeid tot een stad met meer dan 75.000 inwoners, maar is in het dagelijks leven nog steeds de rust en gemoedelijkheid te bespeuren die eerder van toepassing zijn op een dorp. Dit maakt een huis kopen in Hoofddorp ook een uitstekende keuze wanneer jouw opgroeiende kinderen heeft of dit in de nabije toekomst hoopt of verwacht mee te gaan maken. Hoofddorp is namelijk een zeer kindvriendelijke woonplaats. De veilige omgeving, de vele natuur, speelplaatsen en het ruime aanbod aan scholen maken dit de ideale woonplaats om een huis te kopen in Hoofddorp. 

Van Groenigen Makelaardij helpt jou een huis te kopen in Hoofddorp

De voordelen van een huis kopen in Hoofddorp mogen dus duidelijk zijn. Dan rest nog de vraag: welk huis moet het gaan worden? Daarbij helpen wij jou graag. Zoals gezegd zijn wij al ruim een halve eeuw actief als makelaar in de Haarlemmermeer en kennen wij de markt én het gebied als geen ander. Onze deskundigheid wordt bevestigd door de klanten die wij in de voorbije jaren mochten helpen. Op Funda beoordelen zij ons gemiddeld met een 9,0, een cijfer waar we trots op zijn en dat we ook iedere keer weer willen waarmaken. Een huis kopen in Hoofddorp? Kies dan voor Van Groenigen Makelaardij! 

Neem nu contact op voor het kopen van een huis in Hoofddorp

Mogen wij jou ook helpen jouw droomhuis in of rondom Hoofddorp te vinden of om juist jouw huis te verkopen in Hoofddorp? Of kunnen wij je helpen met een taxatie in Hoofddorp? Neem dan gauw contact op door te bellen naar 023-5612341 of stuur ons een e-mail via info@vangroenigen.nl. Een huis kopen in Hoofddorp begint immers bij een vrijblijvend gesprek!

Huis kopen in Hoofddorp

Huis kopen Hoofddorp

Heb je vragen? Maak vrijblijvend een afspraak!

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogeijk contact met je op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?