PORTALE HOOFDDORP, Hoofddorp

Vraagprijs   € 325.000 tot € 615.000 v.o.n.  

Omschrijving

Aan de rand van het centrumvan Hoofddorp, op de hoek van het Burgemeester van Stamplein en de Hoofdweg, wordt het appartementencomplex Portale gebouwd. De lage woontoren van Portale kijkt uit over de karakterisieke Hoofdvaart en heeft een entree voorzien van een lift en een laagdrempelige toegang in de vorm van een hellingbaan. Deze lage woontoren bestaat uit 4 woonlagen en biedt onderdak aan 8 appartementen in evenzoveel typen.
Beide appartementen op de begane grond hebben een groot terras, de overige appartementen beschikken minimaal over 1 balkon. Tussen de lage en de hoge woontoren van het complex, verdeeld over 2 lagen, bevinden zich de commerciele ruimten. De hogere woontoren heeft een overdekte hoofdingang met eigen entree en lift en herbergt 21 appartementen in 5 typen verdeeld over 7 woonlagen. Alle appartementen in deze woontoren hebben eveneens minimaal 1 ruim balkon, uitkijkend over het Burgemeester van Stamplein of de Hoofdvaart. Beide entrees zijn ruim opgezet en geven direct toegang tot de bergingen en de parkeerruimte, gesitueerd onder het gehele complex. Alle appartementen hebben minimaal 1 parkeerplaats. De parkeerruimte is per auto te bereiken via de hellingbaan aan de zijkant van het gebouw. Op straatniveau kunnen op eigen terrein ook enkele auto's worden geparkeerd.

De appartementen zijn tussen de ca. 107 en ca. 187m² groot en hebben een inhoud tusen ca 290m³ en ca. 500m³. De koopsom ligt tussen € 325.000,-- en € 615.000,-- V.O.N.
Voor meer informatie en plattegronden van de appartementen kunt u kijken op www.portale-hoofddorp.nl of bellen voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor waar uitgebreide informatie voorhanden is.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 325.000 tot € 615.000 v.o.n.
Status
Beschikbaar

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
107m² tot 187m²
Inhoud
280m³ tot 490m³

Meer informatie

Website
http://www.portale-hoofddorp.nl

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?