Kasteel Haarlemmermeer, Zwaanshoek

Koopprijs   € 655.000 tot € 1.055.000 v.o.n.  

Omschrijving

Heeft u altijd al een Kasteelheer of Kasteelvrouw willen zijn?
Dat kan binnenkort in dit unieke project gelegen in de meest exclusieve woonomgeving van Haarlemmermeer’

Binnenkort verrijst hier een prachtig woonkasteel met 16 appartementen, midden in het natuur- en recreatiegebied de Boseilanden.
Als u rust, ruimte en natuur zoekt, is dit dè plek bij uitstek: vanaf de statige oprijlaan van het kasteel fietst u via het Duinpad zo het beschermde natuurgebied met wandel- en fietspaden in, dat direct aan de kasteeltuin (ca 5.000 m²) grenst.
Met winkels, scholen, sportfaciliteiten op fietsafstand en de uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag binnen 5 minuten bereikbaar is de locatie ideaal.

Het markante gebouw heeft de uiterlijke kenmerken van een “Frans Chateau”, maar wordt voorzien van hedendaags comfort. Eerste klas materialen en een hoogwaardige afwerking geven het gebouw de mooie, imposante uitstraling die een kasteel verdient. De onderhoudsarme kasteeltuin wordt als een park aangelegd met een grote waterpartij, paden, hagen, banken en een tuinhuis met veranda. Allemaal uitsluitend bestemd voor de bewoners.

De appartementen variëren in grootte van 181 m² tot 290 m² woonoppervlak, exclusief de terrassen. U bepaalt zelf de indeling, wees creatief! Wilt u een grote woonkeuken of juist een living met kookgedeelte? Twee slaapkamers en een werkkamer of liever drie slaapkamers? Veel is mogelijk.

Elk appartement krijgt een groot terras en/of balkon, gesitueerd op het zuiden en westen met uitzicht op de kasteeltuin en het aangrenzende natuurgebied.
Op de 5e etage, beschermd door de kantelen, kunnen uitsluitend de bewoners van de betreffende woonlaag rondom hun appartement lopen, wat een uniek ‘kasteelgevoel’ geeft!
De appartementen op de onderste woonlaag, met terras en een eigen privé tuin, liggen ca. 3 meter boven de gemeenschappelijke kasteeltuin.

Uw auto parkeert u in de onder het kasteel in de parkeergarage. Met 32 parkeerplaatsen ruimte genoeg! Daarnaast krijgen alle appartementen een eigen berging, gelegen op de parkeerlaag.

Het kasteel wordt duurzaam gebouwd. Zonnepanelen, warmtepompen en vloerverwarming garanderen optimaal comfort in combinatie met een duurzame energievoorziening, goede isolatie en daardoor een lage energierekening. En … energieneutraal, dus geen gasaansluiting!

Onderhoud en beheer
Het onderhoud en beheer wordt voor u geregeld via onderhoudscontracten. Niet alleen van het gebouw zelf, ook van de duurzame installaties, de kasteeltuin en andere gemeenschappelijke faciliteiten. U hoeft nergens naar om te kijken.

Oplevering
De bouw start in het 1e kwartaal 2019 en wij verwachten dat het kasteel in de zomer van 2020 gereed zal zijn.

Prijzen
De prijzen variëren, afhankelijk van de grootte van de appartementen en uw persoonlijke wensen, tussen € 655.000,- en € 1.055.000,- v.o.n.

Verkoopprocedure
VERKOOP GESTART.


Wilt u weten wat nog de mogelijkheden zijn neem dan contact op met de makelaars.
Michiel van Maanen Makelaardij                         Van Groenigen Makelaardij
info@mvmmakelaardij.nl                                     info@vangroenigen.nl
023-5842171                                                       023-5612341

My home is my castle kan ook letterlijk voor U gelden.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 655.000 tot € 1.055.000 v.o.n.
Status
Beschikbaar

Bouw

Start bouw
01-04-2019
Start oplevering
01-08-2020
Aantal woningen
16
Vrije woningen
16

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
181m² tot 292m²
Inhoud
506m³ tot 812m³

Meer informatie

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?