Makelaar Hoofddorp

Makelaar Hoofddorp

Op zoek naar een betrouwbare makelaar in Hoofddorp, die uitsluitend uw belangen behartigt? Het ervaren makelaarskantoor Van Groenigen is u graag van dienst. Reeds 50 jaar helpen wij woningzoekers in de regio Haarlemmermeer aan hun droomhuis. Plan dus gauw een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om uw wensen in kaart te brengen en uw mogelijkheden te bespreken.

Een huis kopen in Hoofddorp

Een relatief rustige plek, middenin de Randstad, vlakbij Amsterdam. Voor velen is dit een belangrijke reden om een makelaar uit Hoofddorp in te schakelen. De rust in combinatie met de voordelige huizenprijzen maken Hoofddorp een aantrekkelijk alternatief voor wonen in de hoofdstad. U woont in een dorp, maar ervaart, wanneer u dit wilt, ook de hectiek van het op een steenworp afstand gelegen Amsterdam. En wilt u op vakantie, dan kunt u op de fiets naar Schiphol.

Zeer geschikt voor kinderen

Als makelaar in Hoofddorp horen we ook regelmatig dat de kinderen ook vaak een belangrijke rol spelen bij de keuze voor Hoofddorp als nieuwe woonplaats. Er is een groot aanbod aan scholen, de omgeving is veilig en er is voldoende natuur om buiten te spelen.

Hoofddorp Winkelstad

Verder staat Hoofddorp bekend om het ruime winkelaanbod. Er is een groot overdekt winkelcentrum, waar alle grote ketens te vinden zijn die u ook in Amsterdam of Haarlem tegenkomt. Daarbij beschikt iedere wijk over een eigen klein winkelcentrum, waardoor de supermarkt of de drogist altijd dichtbij is. Ook voor een hapje of een drankje kunt u overal terecht: Hoofddorp kent vele restaurants en terrassen.

Hulp inschakelen van een makelaar uit Hoofddorp

Het volgende zeggen we niet omdat wij nu eenmaal ons brood verdienen met ons werk als makelaar in Hoofddorp, maar wel omdat we weten dat het u een hoop geld kan schelen. Daarom: kies er altijd voor om een makelaar in Hoofddorp in te schakelen wanneer u op zoek gaat naar een nieuw huis. De verkopende partij heeft namelijk ook een (verkoop)makelaar in de arm genomen en deze behartigt uitsluitend hun belangen. Een aankoopmakelaar beschermt u tegen het nemen van overhaaste beslissingen en voorkomt dat u na aankoop voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Uw aankoopmakelaar in Hoofddorp bepaalt de realistische waarde van de woning(en) die u op het oog heeft en wijst u daarbij op de eventuele verborgen gebreken. We helpen u met een biedstrategie en bouwen de benodigde voorbehouden in, wanneer u besluit een voorlopig koopcontract te kopen. Indien gewenst kan een makelaar in Hoofddorp vanzelfsprekend ook actief voor u op zoek gaan naar geschikte woonruimte, maar in de praktijk heeft u uw droomwoning vaak al zelf gevonden via Funda of soortgelijke sites.

Waarom kiezen voor Van Groenigen makelaardij?

Dan is het natuurlijk nog de vraag: voor welke makelaar uit Hoofddorp moet ik kiezen? Welnu: iedere makelaar zal aangeven dat hij er uitsluitend voor u is en dat is ook het geval. Dat wil alleen niet zeggen dat ook iedere makelaar uit Hoofddorp of omstreken uw belangen ook even goed kan behartigen. Het spel van bieden en onderhandelen vereist kennis van de markt en een professionele houding. Wij houden ons hier al meer dan een halve eeuw mee bezig en weten zodoende als geen ander hoe we u zo voordelig mogelijk aan uw droomhuis kunnen helpen.

Een afspraak maken?

Heeft u vragen over een bepaalde woning of het kopen van een woning in het algemeen? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak door te bellen naar 023-5612341 of te mailen naar info@vangroenigen.nl. Met Van Groenigen als makelaar in Hoofddorp bent u zeker van de beste prijs voor de woning van uw dromen.